Der er to måder, hvorpå du kan afkoble bruger- og førerkonti, og de er beskrevet nedenfor. Vælg den, der er mest passende eller bekvem for dig.
Fra sektionen for Chauffører
For at afkoble en bruger fra en førerprofil:
Gå til
Driveradministration → Chauffører.
Klik på Rediger ved siden af den relevante fører for at åbne førerens profilindstillinger.
Skift til fanen 'Brugerkonto' og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet 'Link til bruger'.
Klik på GEM for at afslutte afkoblingen.
Fra sektionen Brugere
For at afkoble en fører fra en brugerprofil:
Gå til
Indstillinger → Brugere for at åbne brugeradministrationssektionen.
Find brugeren i listen, og klik på Rediger knappen på højre side.
Skift til fanen 'Profilindstillinger', og find 'Tilknyttet fører'.
I dropdown-listen vælg muligheden 'Ingen tilknyttet fører' for at afkoble den nuværende fører fra brugeren
Klik på GEM for at afslutte afkoblingen.
🔔 Hvis linket fjernes, vil føreren beholde adgang til alle køretøjer, som brugeren havde adgang til.


.gif?expires=1789560000&signature=069129645180d916b4e7f0a88569440f75cc18f831429df8d125b4951fed5f91&req=0dFqzFrzqjFk2hL085ZhoReA0OVZGEh3%2F1wRo7DgklzPmRQBMd0jijU7Y0ZJ%0AXA%3D%3D%0A)

.gif?expires=1789560000&signature=3835d9c81b245f26dcad0583a81828ef8840eb366b0ca6ab46e49f27eb0f9ab1&req=0dFqzF7%2Frjdk2hL085Zhoc27KmVIZcdsDx%2BELuL1FM7%2BkA35JPKeuuyw4EqS%0A1Q%3D%3D%0A)
.gif?expires=1789560000&signature=4438b80e0869f206a03f9fc45f626ba0e927a1e0388060417a8629078ecafa54&req=0dFqzF7yrzdk2hL085ZhoWz97FDC2Obkk3vNRv5dhPuR9DCfdedwL87%2BgLtd%0AlA%3D%3D%0A)