Spring videre til hovedindholdet

Sådan opretter, redigerer eller sletter du en 'Zonegruppe'

Gruppering af zoner er især nyttigt, når man håndterer lokationer af en lignende type – såsom regionale lagre, serviceområder eller kundeleveringssteder – hvilket gør det muligt at organisere, overvåge og anvende indstillinger på hele grupper med lethed.


Opret en zonegruppe

For at oprette en zonegruppe:

  1. Gå til Indstillinger → Zonegrupper.
    ​

  2. Klik på OPRET ZONEGRUPPE i øverste højre hjørne.
    ​

  3. Indtast et navn til gruppen og den gruppetype, du vil oprette.

    🔔 Zonegruppens type kan ikke ændres, efter gruppen er oprettet.

  4. Vælg en ikontype og en farve for nemt at kunne identificere, hvad denne gruppe er til.
    ​

  5. Klik på GEM nederst.


Rediger en zonegruppe

For at redigere en zonegruppe:

  1. Gå til Indstillinger → Zonegrupper.
    ​

  2. Klik på redigeringsikonet til højre for den gruppe, du vil ændre.
    ​

  3. Foretag de nødvendige ændringer.
    ​

  4. Klik på GEM for at anvende ændringerne.


Slet en zonegruppe

For at slette en zonegruppe:

  1. Gå til Indstillinger → Zonegrupper.
    ​

  2. Klik på sletteikonet i højre side af den gruppe, du vil fjerne.
    ​

  3. Bekræft ved at klikke på "Ja, slet".

Besvarede dette dit spørgsmål?