Spring videre til hovedindholdet

Sådan redigeres eller slettes en automatisk filupload-konfiguration

For at ændre indstillinger for automatisk filupload-konfiguration:

  1. Gå til Tachograf-løsning ➜ Uploadede filer.
    ​

  2. Åbn fanen "Gemte konfigurationer".
    ​

  3. Find den konfiguration du ønsker, og så:
    ​

    • For at Redigere:
      ​

      1. Klik på Rediger ikonet ved siden af konfigurationen.

      2. Foretag de nødvendige ændringer.

      3. Klik på Gem knappen.
        ​

        ​

    • For at Slette:
      ​

      1. Klik på Slet ikonet ved siden af konfigurationen.

      2. Bekræft ved at trykke på SLET igen.

Besvarede dette dit spørgsmål?