Spring videre til hovedindholdet

Sådan giver eller fjerner du adgang til kamerakanaler

Du kan vælge, hvilke kamerakanaler hver person på din konto kan se.

Du kan for eksempel give en disponent adgang til kun det fremadrettede kamera, mens en sikkerhedsansvarlig kan se alle kanaler.

Dette gælder for sektionerne Hukommelseskort, Livestream og Kamerahændelser. Hvis du ikke giver en person adgang til en kamerakanal, kan vedkommende ikke se kanalens livestream, videoer eller hændelser i nogen af disse løsninger.

På den måde ser hver person kun de videooptagelser, der er nødvendige for deres arbejde, og dine følsomme optagelser forbliver beskyttet. Du kan til enhver tid give eller fjerne adgang.


Sådan giver eller fjerner du adgang

🔔 Du kan kun administrere adgang til kamerakanaler for brugere med begrænsede adgangsrettigheder (Begrænset adgang). Brugere med fulde adgangsrettigheder kan altid se alle kamerakanaler.

  1. Gå til Indstillinger → Brugere.
    ​

  2. Find den bruger, du vil ændre adgangsrettighederne for.
    ​

  3. Klik på knappen Rediger i slutningen af rækken i tabellen.
    ​

  4. Vælg fanen Adgangsrettigheder og derefter Moduler.
    ​

  5. Klik på Kameraer, og vælg den kameraløsning, brugeren skal have adgang til.
    ​

  6. Vælg de kamerakanaler, brugeren skal have adgang til.
    ​

  7. Klik på knappen Gem nederst på siden.

Besvarede dette dit spørgsmål?