Mine põhisisu juurde

Kuidas muuta konto üksikasju "kütuse integreerimise" jaoks

Autoriseerimisandmed (konto andmed) säilitatakse ja neid ei ole vaja iga kord uuesti sisestada, kui soovite integreerimist kasutada.
​
Kuid juhul, kui on mingeid muudatusi, avage integreerimine ja noklikšķināt MUUDA AUTORISEERIMISANDMEID, et nende teavet muuta.


​

Kas see vastas teie küsimusele?