Kui alustate navigeerimist rakenduses Mapon Driver, näete ekraanil mitmeid nuppe, seadeid ja teabekilde. See artikkel selgitab, mida igaüks neist tähendab ja kuidas neid kasutada.
Vaheta kaardivaateid
Lülitu meie 3D-vaatele, et saada eesolevast teest realistlikum vaade:
| Tavaline vaade, | Vajuta seda, et minna 3D-vaatele |
| 3D-vaade, | Vajuta seda, et naasta tavalisse vaatesse |
Sea oma häälteavitused
Sina otsustad, kui palju rakendus sinuga räägib. Vali kõik teavitused, et kuulda iga juhist ja hoiatust; ainult olulised, et kuulda vaid põhipöördeid ja hoiatusi; või välja, kui eelistad sõita ainult kaardi abil.
Vali, kui palju häälteavitusi soovid kuulda:
Kõik teavitused | Kuule kõiki juhiseid ja hoiatusi. | |
Ainult olulised | Kuule ainult põhipöördeid ja hoiatusi. | |
Välja | Häälteavitusi pole. |
Vaata kiirusepiirangut
Kaardi vasakus alanurgas on kaks numbrit:
Kontrolli liiklust
Ekraani allosas olev riba näitab liiklusolusid kogu sinu marsruudil, alates sinu praegusest asukohast kuni sihtkohani.
🟩Roheline tähendab sujuvat liiklust.
🟨Kollane tähendab aeglasemat liiklust.
🟥Punane tähendab tihedat liiklust.
See annab teile kiire ülevaate sellest, mida ees oodata, ilma et peaksite iga marsruudi osa eraldi kontrollima.
Lisaseadete kuvamiseks libistage üles
Lisaseadmete vaatamiseks libistage üles ekraani allosas oleval paneelil.
-> 
Kiirushoiatused
Lülitage see sisse, et saada hoiatus, kui ületate lubatud kiirust. Lülitage see välja, kui te ei soovi hoiatusi.
Kiirushoiatused aktiveeritud | Vajutage nende keelamiseks | |
Kiirushoiatused keelatud | Vajutage nende aktiveerimiseks |
Veebi- või võrguvabad kaardid
Lülitu võrguvabadele kaartidele, et säästa mobiilset andmesidet. See on kasulik pikkadel reisidel või piirkondades, kus signaal on nõrk.
Kui vajalikud kaardid on juba alla laaditud, lülitub see võrguvabale režiimile; kui mitte, palutakse need alla laadida.
Teema
Vajutage seda nuppu, et vahetada kolme valiku vahel: hele teema, tume teema ja sama teema nagu teie seadmel.
Peata või tühista navigeerimine
Navigeerimise peatamiseks või tühistamiseks:
Vajuta all paremas nurgas olevale "X" ikoonile.
Vajuta "Tühista juhised".
Tagasi minemiseks vajuta nuppu "X".














