Saad valida, milliseid kaamerakanaleid iga sinu konto kasutaja näha saab.
Näiteks saad anda dispetšerile juurdepääsu ainult sõidusuunas olevale kaamerale, samal ajal kui ohutusjuht saab näha kõiki kanaleid.
See kehtib jaotiste Mälukaart, Otseülekanne ja Kaamerasündmused kohta. Kui sa ei anna kasutajale juurdepääsu kaamerakanalile, ei saa ta üheski neist lahendustest vaadata selle kanali otseülekannet, videoid ega sündmusi.
Nii näeb iga kasutaja ainult oma tööks vajalikke videosalvestisi ja tundlikud salvestised jäävad kaitstuks. Saad juurdepääsu igal ajal anda või eemaldada.
Kuidas anda või tühistada juurdepääsu
🔔 Kaamerakanalite juurdepääsu saad hallata ainult Piiratud juurdepääsuga kasutajate puhul. Täielike juurdepääsuõigustega kasutajad näevad alati kõiki kaamerakanaleid.
Ava
Seaded → Kasutajad.
Leia kasutaja, kelle juurdepääsuõigusi soovid muuta.
Klõpsa tabelis vastava rea lõpus nuppu Muuda.
Vali vahekaart Juurdepääsuõigused ja seejärel Moodulid.
Klõpsa valikul Kaamerad ja vali kasutajale vajalik kaameralahendus.
Vali kaamerakanalid, millele kasutajal peab olema juurdepääs.
Klõpsa lehe allosas nuppu Salvesta.


