Siirry pääsisältöön

Käyttäjä- ja kuljettajaprofiilien linkityksen poistaminen

On kaksi tapaa, miten voit poistaa käyttäjän ja kuljettajan tilien linkityksen, ja ne on kuvattu alla. Valitse, kumpi on sinulle sopivampi tai kätevämpi.


Kuljettajat-osiosta

Poistaaksesi käyttäjän linkityksen kuljettajaprofiilista:

  1. Siirry kohtaan Kuljettajien hallinta → Kuljettajat.
    ​

  2. Klikkaa Muokkaa asianomaisen kuljettajan vierestä avataksesi kuljettajan profiilin asetukset.

  3. Vaihda 'Käyttäjätili' välilehteen ja poista valinta kohdasta 'Linkitä käyttäjään'.
    ​

  4. Klikkaa TALLENNA viimeistelläksesi linkityksen poistamisen.


Käyttäjät-osiosta

Kuljettajan linkityksen poistaminen käyttäjäprofiilista:

  1. Siirry kohtaan Asetukset → Käyttäjät avataksesi käyttäjähallinnan osion.
    ​

  2. Etsi käyttäjä luettelosta ja klikkaa oikealla puolella olevaa Muokkaa -painiketta.
    ​

  3. Vaihda 'Profiilin asetukset' -välilehdelle ja etsi 'Linkitetty kuljettaja'.
    ​

  4. Valitse avattavasta valikosta vaihtoehto 'Ei linkitettyä kuljettajaa' poistaaksesi nykyisen kuljettajan linkityksen käyttäjältä.
    ​

  5. Klikkaa TALLENNA viimeistelläksesi linkityksen poistamisen.

🔔 Jos linkki poistetaan, kuljettaja saa edelleen käyttöoikeuden kaikkiin ajoneuvoihin, joihin käyttäjällä oli pääsy.

Vastasiko tämä kysymykseesi?