Siirry pääsisältöön

Jääkö tiedostoja tallennetuiksi, jos poistan yksiköitä ajopiirturiratkaisusta?

Jos yksikkö poistetaan ajopiirturiratkaisun tilauksesta, automaattisia latauksia ei enää tapahdu, mutta aiemmin ladatut ajoneuvo- ja kuljettajatiedostot ovat edelleen käytettävissä alustamme kautta. Ellei toisin ole sovittu, tiedostot pysyvät käytettävissä toistaiseksi.
​
​Löytääksesi ne mene kohtaan Ladatut tiedostot.


​

Vastasiko tämä kysymykseesi?