Siirry pääsisältöön

Kuinka arkistoida tai poistua keskustelusta

Arkistoi keskustelu-ominaisuus piilottaa keskustelun postilaatikostasi, kunnes saat seuraavan kerran viestin tästä keskustelusta. On mahdollista arkistoida yksittäisiä, ryhmä- ja työtila-keskusteluja.

Poistu-vaihtoehto poistaa sinut ryhmästä tai työtilasta, etkä enää saa viestejä ryhmässä tai työtilassa.


Arkistoi tai piilota keskusteluja

Keskustelun piilottaminen:

  1. Siirry Viestit-moduuliin.
    ​

  2. Vaihda Omat viestit -välilehdelle — tai siirry Työtilat-välilehdelle ja klikkaa yhtä avataksesi sen.
    ​

  3. Klikkaa kolmen pisteen valikkoa ylhäällä ja valitse vaihtoehto "Valitse viestit".
    ​

  4. Käytä valintaruutuja valitaksesi keskustelut, jotka haluat arkistoida.
    ​

  5. Klikkaa arkistokuvaketta piilottaaksesi keskustelut.
    ​

🔔Keskustelut eivät tallennu erilliseen arkistoon — ne vain piilotetaan. Piilotetun keskustelun palauttamiseksi kuka tahansa osallistuja voi lähettää uuden viestin.


Poistu työtilasta

🔔Työtilan luoja ei voi poistua luomastaan työtilasta.

Poistuaksesi työtilasta osallistujana:

  1. Siirry Viestit-moduuliin.
    ​

  2. Siirry "Työtilat"-välilehdelle.
    ​

  3. Etsi työtila, josta haluat poistua, ja vie hiiren osoitin sen päälle paljastaaksesi kolmen pisteen valikon .
    ​

  4. Valikosta valitse Poistu.

Vastasiko tämä kysymykseesi?