IDEMin yhdistäminen alustaan antaa sinun tuoda tietoja IDEM-laitteistasi, joten voit tarkastella niitä muun kalustosi tietojen rinnalla.
Aloittaminen edellyttää, että:
Otat yhteyttä IDEMiin ja sovittelet tietojen jakamisen
Asennat integraation
Lisäät IDEM-tilisi
1. Ota yhteyttä IDEMiin
Ennen kuin tiedot voidaan toimittaa alustaan, sinun täytyy sopia tietojen jakamisesta IDEM-yhteyshenkilösi kanssa.
Tämä tehdään kokonaan IDEMin puolella, joten IDEM-yhteyshenkilösi opastaa sinua siinä.
📘 Sama pätee myös siihen, mitkä tietopisteet jaetaan ja näkyvät alustallamme. Tämä määritetään heidän puolellaan, ja alustamme näyttää vain sen, mitä IDEM lähettää meille (emme voi lisätä tai muokata tietopisteitä).
🔔 Muista, että eri tietopisteet voivat vaikuttaa hinnoitteluun IDEMin puolella. Ota yhteyttä IDEM-yhteyshenkilöösi, jotta voit sopia tarvitsemistasi tietopisteistä.
✅ Voit saada asiakastunnuksesi IDEM-yhteyshenkilöltä — voit pyytää sen, jos sinulla ei ole sitä vielä.
2. Asenna integraatio
Sinun on hankittava integraatio:
Siirry kohtaan
Marketplace.
Valitse IDEM-integraatio.
Napsauta vasemmalla puolella olevaa Asenna-painiketta.
📘Jos Marketplace ei ole käytettävissä sinulle, ota yhteyttä myyntiedustajaasi, jotta IDEM-integraatio voidaan lisätä alustallemme.
3. Lisää IDEM-tilisi
Kun asennus on valmis, yhdistä integraatio IDEM-tiliisi:
Siirry kohtaan
Integraatiot -> IDEM-integraatio.
Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Lisää integraatio -painiketta.
Lisää tilin nimi ja asiakas-ID.
Napsauta alla olevaa Tarkista ja tallenna -painiketta.
Kun yhteys on muodostettu, kaikki IDEM-laitteista vastaanotettu data aktivoidaan automaattisesti — jokaista yksikköä ei tarvitse aktivoida erikseen.
Jos haluat lopettaa datan vastaanottamisen tietyltä yksiköltä, voit poistaa sen käytöstä milloin tahansa.
Miten yksiköt poistetaan käytöstä
Koska kaikki IDEM-laitteet aktivoidaan automaattisesti, kun integraatio on yhdistetty, näin voit poistaa ne käytöstä tarvittaessa:
Siirry kohtaan
Integraatiot -> IDEM-integraatio.
Etsi sarake "Ota integraatio käyttöön".
Paina yksikön "Poista käytöstä" -painiketta.


