Siirry pääsisältöön

Kamerakanavien käyttöoikeuksien myöntäminen ja poistaminen

Voit valita, mitä kamerakanavia kukin tilisi käyttäjä voi katsella.

Voit esimerkiksi antaa ajojärjestelijälle pääsyn vain eteenpäin suunnattuun kameraan, kun taas turvallisuuspäällikkö voi nähdä kaikki kanavat.

Tämä koskee Muistikortti-, Suoratoisto- ja Kameratapahtumat-osioita. Jos et myönnä käyttäjälle käyttöoikeutta tiettyyn kamerakanavaan, hän ei voi katsella kyseisen kanavan suoraa lähetystä, videoita tai tapahtumia missään näistä ratkaisuista.

Näin jokainen käyttäjä näkee vain työssään tarvitsemansa videot, ja arkaluonteinen kuvamateriaali pysyy suojattuna. Voit myöntää tai poistaa käyttöoikeuksia milloin tahansa.


Käyttöoikeuksien myöntäminen ja poistaminen

🔔 Voit hallita kamerakanavien käyttöoikeuksia vain käyttäjille, joilla on Rajoitetut käyttöoikeudet. Käyttäjät, joilla on täydet käyttöoikeudet, voivat aina nähdä kaikki kamerakanavat.

  1. Siirry kohtaan Asetukset → Käyttäjät.
    ​

  2. Etsi käyttäjä, jonka käyttöoikeuksia haluat muuttaa.
    ​

  3. Napsauta taulukon kyseisen rivin lopussa olevaa Muokkaa-painiketta.
    ​

  4. Valitse Käyttöoikeudet-välilehti ja sen jälkeen Moduulit.
    ​

  5. Napsauta Kamerat ja valitse käyttäjän tarvitsema kameraratkaisu.
    ​

  6. Valitse kamerakanavat, joihin käyttäjällä tulee olla käyttöoikeus.
    ​

  7. Napsauta sivun alareunassa olevaa Tallenna-painiketta.

Vastasiko tämä kysymykseesi?