Pereiti prie pagrindinio turinio

Kaip redaguoti arba ištrinti perspėjimą

Redagavimas

Norėdami pakeisti perspėjimų nustatymus:

  1. Eikite į NUSTATYMAI ➡ Perspėjimų nustatymai.
    ​

  2. Perspėjimų sąraše suraskite perspėjimą, kurį norite pakeisti.
    ​

  3. Spustelėkite mygtuką Redaguoti dešinėje perspėjimo pusėje.

  4. Pakoreguokite savo perspėjimą pagal poreikius (pvz., pakeiskite perspėjimo tipą, pranešimo būdą).
    ​

  5. Spustelėkite mygtuką IŠSAUGOTI apačioje.


Ištrynimas

Norėdami ištrinti nereikalingą perspėjimą:

  1. Eikite į Nustatymai ➡ Perspėjimų nustatymai.
    ​

  2. Perspėjimų sąraše suraskite perspėjimą, kurį norite pašalinti.

  3. Paspauskite Ištrinti mygtuką dešinėje perspėjimo pusėje.

  4. Paspauskite Patvirtinti iššokančiame lange, kad visam laikui pašalintumėte perspėjimą.

Ar gavote atsakymą į savo klausimą?