Galite pasirinkti, kuriuos kamerų kanalus gali matyti kiekvienas jūsų paskyros naudotojas.
Pavyzdžiui, dispečeriui galite suteikti prieigą tik prie į kelią nukreiptos kameros, o už saugą atsakingam vadovui – prie visų kanalų.
Tai taikoma Atminties kortelės, Tiesioginės transliacijos ir Kamerų įvykių skiltims. Jei naudotojui nesuteiksite prieigos prie tam tikro kameros kanalo, jis negalės peržiūrėti to kanalo tiesioginės transliacijos, vaizdo įrašų ar įvykių nė vienoje iš šių funkcijų.
Taip kiekvienas naudotojas matys tik jo darbui reikalingus vaizdo įrašus, o konfidenciali vaizdo medžiaga išliks apsaugota. Prieigą galite suteikti arba panaikinti bet kuriuo metu.
Kaip suteikti arba panaikinti prieigą
🔔 Kamerų kanalų prieigą galite valdyti tik naudotojams, turintiems Ribotą prieigą. Naudotojai, turintys visas prieigos teises, visada gali matyti visus kamerų kanalus.
Eikite į
Nustatymai → Naudotojai.
Raskite naudotoją, kurio prieigos teises norite pakeisti.
Spustelėkite mygtuką Redaguoti, esantį atitinkamos lentelės eilutės pabaigoje.
Pasirinkite skirtuką Prieigos teisės, tada – Moduliai.
Spustelėkite Kameros ir pasirinkite naudotojui reikalingą kamerų sprendimą.
Pasirinkite kamerų kanalus, prie kurių naudotojas turėtų turėti prieigą.
Spustelėkite puslapio apačioje esantį mygtuką Išsaugoti.


