Tu vari izvēlēties, kurus kameru kanālus var skatīt katrs tava konta lietotājs.
Piemēram, dispečeram vari piešķirt piekļuvi tikai uz ceļu vērstajai kamerai, savukārt drošības vadītājam – visiem kameru kanāliem.
Tas attiecas uz sadaļām Atmiņas karte, Tiešraide un Kameru notikumi. Ja lietotājam nav piešķirta piekļuve konkrētam kameras kanālam, viņš nevienā no šiem risinājumiem nevarēs skatīt attiecīgā kanāla tiešraidi, videoierakstus vai notikumus.
Tādējādi katrs lietotājs redz tikai savam darbam nepieciešamos videoierakstus, bet sensitīvie ieraksti paliek aizsargāti. Piekļuvi vari piešķirt vai noņemt jebkurā laikā.
Kā piešķirt vai atsaukt piekļuvi
🔔 Kameru kanālu piekļuvi vari pārvaldīt tikai lietotājiem ar Ierobežotu piekļuvi. Lietotāji ar pilnām piekļuves tiesībām vienmēr var skatīt visus kameru kanālus.
Dodies uz
Iestatījumi → Lietotāji.
Atrodi lietotāju, kura piekļuves tiesības vēlies mainīt.
Noklikšķini uz pogas Rediģēt attiecīgās tabulas rindas beigās.
Izvēlies cilni Piekļuves tiesības un pēc tam Moduļi.
Noklikšķini uz Kameras un izvēlies lietotājam nepieciešamo kameru risinājumu.
Atlasi kameru kanālus, kuriem lietotājam jāpiešķir piekļuve.
Lapas apakšdaļā noklikšķini uz pogas Saglabāt.


