Hoppa till huvudinnehåll

Vad är 'automatisk blockering av händelseuppladdning'?

När systemet upptäcker mer än 20 händelser uppladdade inom ett tidsintervall på 5 minuter, kommer den automatiska uppladdningen av kamerahändelser att blockeras för Howen och Streamax kameror.

📘 Kontrollera om kamerainställningarna har ställts in korrekt.


Var du kommer att se det

Du kan hitta varningen Kamera blockerad efter att ha klickat på varningsikonen bredvid en viss kameranhet i avsnittet Inställningar för kameror.


Ställ in en varning

För att få en varning varje gång en kamera blockeras:

  1. Gå till Inställningar-modulen och sedan Varningsinställningar.
    ​

  2. Klicka på LÄGG TILL NY VARNING och välj Kamerateknisk varning (finns under Tekniska varningar) — eller redigera en befintlig.
    ​

  3. Markera kryssrutan med namnet Blockering av enhetshändelse.
    ​

  4. Nedan, välj var du vill ta emot varningen
    ​

  5. Klicka på SPARA för att spara ändringarna.

Detta kommer att skicka varningen till de valda varningsmottagningsalternativen.


Avaktivera den automatiska blockeringen

I avsnittet Inställningar för kameror, klicka på den specifika kamerans pennikon i kolumnen 'Redigera inställningar' längst till höger, navigera till fliken Kameradetaljer, och avmarkera rutan Begränsa i händelsebegränsningar.

Fick du svar på din fråga?