Hoppa till huvudinnehåll

Hur man kopplar bort användar- och förarprofiler

Det finns två sätt att koppla bort användar- och förarkonton, och de beskrivs nedan. Välj det som är mest lämpligt eller bekvämt för dig.


Från Förarsektionen

För att koppla bort en användare från en förarprofil:

  1. Gå till Hantering av förare → Förare.
    ​

  2. Klicka på Redigera bredvid den aktuella föraren för att öppna förarens profilinställningar.
    ​

  3. Byt till fliken 'Användarkonto' och avmarkera kryssrutan 'Länka till användare'.

  4. Klicka på SPARA för att slutföra bortkopplingen.


Från Användarsektionen

För att avlänka en förare från en användarprofil:

  1. Gå till Inställningar → Användare för att öppna användarhanteringssektionen.
    ​

  2. Hitta användaren i listan och klicka på Redigera knappen på höger sida.
    ​

  3. Byt till fliken 'Profilinställningar' och hitta 'Länkad förare'.
    ​

  4. I rullgardinsmenyn välj alternativet 'Ingen länkad förare' för att avlänka nuvarande förare från användaren
    ​

  5. Klicka på SPARA för att slutföra avlänkningen.

🔔 Om länken tas bort, kommer föraren att behålla tillgången till alla fordon som användaren hade tillgång till.

Fick du svar på din fråga?