Hoppa till huvudinnehåll

Så ger eller återkallar du åtkomst till kamerakanaler

Du kan välja vilka kamerakanaler varje användare på ditt konto får se.

Du kan till exempel ge en trafikledare åtkomst endast till den framåtriktade kameran, medan en säkerhetsansvarig kan se alla kanaler.

Detta gäller avsnitten Minneskort, Direktsändning och Kamerahändelser. Om du inte ger en användare åtkomst till en kamerakanal kan personen inte se kanalens direktsändning, videor eller händelser i någon av dessa lösningar.

På så sätt ser varje användare bara de videoinspelningar som behövs för arbetet, samtidigt som känsligt videomaterial förblir skyddat. Du kan ge eller ta bort åtkomst när som helst.


Så ger eller återkallar du åtkomst

🔔 Du kan endast hantera åtkomst till kamerakanaler för användare med Begränsad åtkomst. Användare med fullständiga åtkomsträttigheter kan alltid se alla kamerakanaler.

  1. Gå till Inställningar → Användare.
    ​

  2. Hitta användaren vars åtkomsträttigheter du vill ändra.
    ​

  3. Klicka på knappen Redigera i slutet av motsvarande rad i tabellen.
    ​

  4. Välj fliken Åtkomsträttigheter och sedan Moduler.
    ​

  5. Klicka på Kameror och välj den kameralösning som användaren behöver.
    ​

  6. Välj de kamerakanaler som användaren ska ha åtkomst till.
    ​

  7. Klicka på knappen Spara längst ned på sidan.
    ​

Fick du svar på din fråga?