Spring videre til hovedindholdet

Sådan redigerer eller sletter du en opgave

Du kan redigere eller slette en opgave efter behov, hvis oplysningerne har ændret sig, opgaven ikke længere er relevant, eller den blev oprettet ved en fejl.

Opgaver, som chaufføren har påbegyndt eller afsluttet, kan ikke ændres.


Rediger en opgave

📘Hvis opgaven ikke har et køretøj, skal du gå til Kort → Opgaver → Pulje i stedet for trin 1 til 3 og finde opgaven der.

  1. Gå til Kort → Opgaver → Planlægning:

  2. Klik på køretøjets kort for at åbne køretøjet:

  3. Under Ruter skal du udvide ruten med opgaven:

  4. Klik på menuen med tre prikker ved opgaven.

  5. Vælg Rediger opgave:

  6. Foretag dine ændringer i formularen på kortet. En opgave, der er knyttet til et køretøj, forbliver på det pågældende køretøj. Du kan vælge en anden rute for samme køretøj.

  7. Klik på Gem.

Hvis opgaven ligger på en rute, som allerede er sendt, vises Send til chauffør igen ved ruten. Send den, så chaufføren modtager ændringen. Se ”Sådan sender du en rute med opgaver til en chauffør”.


Slet en opgave

  1. Find opgaven som beskrevet i trin 1 til 3 ovenfor.

  2. Klik på menuen med tre prikker ved opgaven.

  3. Vælg Slet opgave:

  4. Klik på Ja, slet for at bekræfte.

Opgaven fjernes permanent. Hvis det er den sidste opgave på en rute, som allerede er sendt, slettes ruten sammen med opgaven. En rute, der aldrig er blevet sendt, bliver stående uden opgaver.

Besvarede dette dit spørgsmål?