Du kan omdøbe eller slette en rute og ændre rækkefølgen af dens opgaver, efter at du har oprettet den. Hvis ruten allerede er sendt til chaufføren, skal du sende den igen efter ændringerne, så chaufføren får den nyeste version.
Omdøb en rute
Gå til Kort → Opgaver → Planlægning:
Klik på køretøjets kort for at åbne køretøjet:
Under Ruter skal du klikke på menuen med tre prikker øverst på ruten.
Vælg Omdøb rute:
Skriv det nye navn, og tryk på Enter:
Det nye navn gemmes kun, når du trykker på Enter. Hvis du klikker uden for feltet eller trykker på Esc, beholder ruten sit gamle navn.
Slet en rute
Åbn køretøjet og rutemenuen som beskrevet i trin 1 til 3 ovenfor.
Vælg Slet rute:
Klik på Ja, slet for at bekræfte.
🔔Når du sletter en rute, slettes alle dens opgaver også, og handlingen kan ikke fortrydes. En rute, der er i gang, har ingen menu og kan derfor ikke omdøbes eller slettes.
For ruter i Puljen tilbyder den samme menu også Flyt til køretøj og Dupliker til køretøj. Se Sådan flytter eller duplikerer du en rute eller opgave fra puljen til et køretøj.
Skift rækkefølgen af opgaver
Åbn køretøjet som i trin 1 og 2 ovenfor.
Under Ruter skal du udvide ruten:
Træk en opgave til en ny placering ved hjælp af håndtaget med seks prikker til venstre:
Ruten genberegnes i den nye rækkefølge. Hvis ruten allerede er sendt, viser knappen igen Send til chauffør; klik på den for at sende ændringen.
Ud over at ændre opgavernes rækkefølge kan du også ændre forløbet af et enkelt segment, så ruten går via den ønskede vej eller det ønskede punkt:
Se vejledningen i “Sådan tilpasser du et rutesegment, så det passerer et bestemt punkt”.








