Pärast marsruudi loomist saad selle ümber nimetada või kustutada ning muuta ülesannete järjekorda. Kui marsruut on juhile juba saadetud, saada see pärast muudatuste tegemist uuesti, et juht saaks uusima versiooni.
Marsruudi ümbernimetamine
Mine jaotisse Kaart → Ülesanded → Planeerimine:
Klõpsa sõiduki kaardil, et avada sõiduki:
Klõpsa jaotises Marsruudid marsruudi ülaosas kolme punktiga menüül.
Vali Nimeta marsruut ümber:
Sisesta uus nimi ja vajuta Enter:
Uus nimi salvestatakse ainult siis, kui vajutad Enter. Kui klõpsad väljastpoolt sisestusvälja või vajutad Esc, jääb marsruudile vana nimi.
Marsruudi kustutamine
Ava sõiduk ja marsruudi menüü, nagu on kirjeldatud ülal sammudes 1–3.
Vali Kustuta marsruut:
Kinnitamiseks klõpsa Jah, kustuta.
🔔Marsruudi kustutamisel kustutatakse ka kõik selle ülesanded ning toimingut ei saa tagasi võtta. Käimasoleval marsruudil menüüd ei ole, mistõttu seda ei saa ümber nimetada ega kustutada.
Reservis olevate marsruutide puhul pakub sama menüü ka valikuid Teisalda sõidukile ja Dubleeri sõidukile. Vaata Kuidas teisaldada või kopeerida marsruuti või ülesannet reservist sõidukile.
Ülesannete järjekorra muutmine
Ava sõiduk nagu ülal sammudes 1 ja 2.
Jaotises Marsruudid laienda marsruuti:
Lohista ülesanne vasakul oleva kuue punktiga pideme abil uude asukohta:
Marsruut arvutatakse uue järjekorra järgi ümber. Kui marsruut on juba saadetud, kuvatakse nupul uuesti Saada juhile; muudatuse saatmiseks klõpsa seda.
Lisaks ülesannete järjekorra muutmisele saad muuta ka ühe lõigu kulgemist, et marsruut läbiks soovitud tee või punkti:
Juhised leiad artiklist „Kuidas kohandada marsruudilõiku, et läbida kindel punkt“.








