Du kan redigera eller ta bort ett uppdrag när som helst: om uppgifterna har ändrats, uppdraget inte längre är relevant eller det skapades av misstag.
Uppdrag som föraren har påbörjat eller slutfört kan inte ändras.
Redigera ett uppdrag
📘 För ett uppdrag utan fordon, gå till Karta → Uppdrag → Pool i stället för steg 1 till 3, och hitta uppdraget där.
Gå till
Karta -> Uppdrag -> fliken "Planering".Klicka på fordonets kort för att öppna fordonet:
Under Rutter, expandera rutten med uppdraget:
Klicka på menyn med tre punkter på uppdraget.
Välj Redigera uppdrag:
Gör dina ändringar i formuläret på kartan. Ett uppdrag på ett fordon förblir hos det fordonet; du kan välja en annan rutt för samma fordon.
Klicka på Spara.
Om uppdraget finns på en rutt som redan har skickats visas Skicka till förare igen.
Skicka det så att föraren får ändringen.
Ta bort ett uppdrag
Hitta uppdraget enligt steg 1 till 3 ovan.
Klicka på trepunktsmenyn på uppdraget.
Välj Ta bort uppdrag:
Klicka på Ja, ta bort för att bekräfta.
Uppgiften har tagits bort permanent. Om det är den sista uppgiften i en rutt som redan har skickats, raderas rutten tillsammans med den. En rutt som aldrig har skickats finns kvar, utan uppgifter.





